Är det lönsamt att spela online poker?

Australia

toptwomove

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  N/A

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  October 23, 2023

Report Employer

About Us

De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem.

2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel.

För resten måste du göra det själv. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute poker tips är att de har en videoströmningsfunktion.

Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Varje hand av poker sänds live online som det sker. Spelet sänds i liknande format. 3) Välj spelet upp online. En kamera fångar bordet hela tiden. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar.

Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Du är fri att använda den till alla dina spel. Online poker har exploderat i popularitet under de senaste två decennierna, från en nisch hobby till en flera miljarder dollar industri.

Eller är proffsen och hajarna snubblar upp all vinst?

Your a Creator? Start Earning

List your agencie or personal profil and start sharing your work & services to the community.

Chat List

No Chat Available