Hogyan játszik a póker?

Australia

warmlyready

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  N/A

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  November 6, 2023

Report Employer

About Us

Fogadás: 0.25, 0.50, 1.00, 2.00, 5.00, 10.00 Mi a minimális követelmény a Texas Hold 'Em számára? Minimális követelmények: A játékosok száma: 2 A kártyák száma: hu.poker-4all.com 5 Fogadás Minimum: 0.25 Fogadás Maximum: 10.00 per fogadási kéz Rendelkezés: 2, 3, 4 vagy 5 egy fajta. Mi a Rake és miért fontos? Gondolnia kell a rake-re, mint a webhely által a szolgáltatás nyújtásáért fizetendő díjra (ezért is nevezik jutaléknak). A legtöbb amerikai kaszinóban a rake nem haladja meg a 20% -ot, bár számos jó hírű pókerterem sokkal többet számol fel.

A rake egyszerűen rake, amelyet a webhely veszi át a felvételén. Pot Limit Omaha nőtt a népszerűsége a magas tét póker játékok. Ez azt jelenti, hogy a fogadásokat attól függően korlátozzák, hogy jelenleg mennyi van a potban. Pot Limit Omaha kulcsfontosságú készsége. A Pot Limit Omaha ugyanazt az alapstruktúrát használja, mint az Omaha, de van egy kulcsfontosságú különbség - a játékosok fogadási összege a teljes pot méretére korlátozódik.

Ez a stratégiai fogadási korlátozás gyakorlást igényel, de nagyon nyereségesnek bizonyulhat, ha megkapja. A Lowball-t az Omahához hasonlóan játsszák. A Razz játékban a játékosok négy kártyát osztanak ki, majd fogadnak. Három lapot osztanak ki minden játékosnak, majd a játékosnak a flop előtt kell fogadnia A legjobb öt kártyával rendelkező játékos nyeri a potot. Néhány legsikeresebb játékos a WPT-ből is megtalálható a főbb golfeseményekben.

Nyilvánvalóvá vált, hogy a WPT játékosai nagyon következetesek, és hatalmas küzdelmet tudnak felállítani a nagy szintű eseményekben. Ezt követően a két kártyát az asztalra fordítják, és a fennmaradó 10 játékos öt kártyát osztanak ki, amelyek közül az egyik az asztalra néz. Ezeknek a 12 játékosnak, akiknek az asztalon van egy kártya, el kell dönteniük, hogy hívják-e vagy hajtják-e össze, mielőtt a showdown elkezdődne.

Ezután a kereskedő a fedélzeten lévő két legfelső kártyát fordítja, és az asztalra kerülnek. A fennmaradó 13 játékos öt kártyát kap, amelyek közül az egyik az asztalon van. Ezeket a játékosokat ezután öt kártyát osztanak ki, és el kell dönteniük, hogy hívják-e vagy hajtják-e, mielőtt a showdown elkezdődne. Ezt a pókerváltozatot magas-alacsony osztásnak nevezik, mert 10 játékos maradt az asztalnál, akiknek csak öt lapjuk van, és az egyik játékosnak választania kell a hívás és az összecsukás között.

A rulettben egy játékos öt kártyát kap, majd a flop előtt kell tétet tenni. A High Roller rulettben a játékos 21 kártyát oszt meg, majd a flop előtt kell tétet tenni.

Your a Creator? Start Earning

List your agencie or personal profil and start sharing your work & services to the community.

Chat List

No Chat Available